Projecten World of Electronics

De seminars van de World of Electronics bieden iedere beursdag neutrale kennisoverdracht over specifieke thema’s die spelen in de markt:

Waar elektronica toe in staat is
De actuele kansen in de technologische markten steunen op connectiviteit en digitalisering. Deze mogelijkheden worden gebouwd op de basis van de elektronica.

Voor bedrijven en professionals die de technische kansen willen pakken, bieden de ruim honderd exposanten in de World of Electronics (hallen 10 en 11) deskundigheid. Vooral de combinatie van deze bedrijven om goede toepassingen te maken, zorgen voor een nuttig en effectief bezoek.

Proximo: het twaalfde gadget van de World of Electronics
Bij de opzet van dit gadget zijn bezoekers van vorige edities gevraagd voorstellen aan te leveren. Het idee voor het huidige gadget komt van Leo Kors van OPW Fluid Transfer Group.

De ontwikkelaar Ideetron gebruikt de creativiteit van bezoekers om naast de basisfunctie voor het bepalen van nabijheid (proximity) ook andere ideeën mee te nemen. In een gadgetproject vindt een nauwe samenwerking plaats met meer dan twintig partners uit de keten. Dat is kenmerkend voor de kracht van de Industriële Elektronica in de Benelux.

Test & Meet paviljoen
Op het Test & Meet paviljoen is de deskundigheid van Testen & Meten verzameld, om die kennis en ervaring toepasbaar te maken voor uw testvraagstukken. De variatie van exposanten in dit paviljoen benadrukt de kracht van deskundigheid die er te vinden is.

 

Dinsdagochtend 2 oktober
Woensdagochtend 3 oktober
Donderdagochtend 4 oktober
Vrijdagochtend 5 oktober
Low Power Design
Internet of Industrial Things
Betrouwbare elektronica ontwerpen en produceren
Human Machine Interface

WOTS Partners