Projecten World of Industrial Processing

Seminar Voedselveiligheid
In dit seminar wordt ingegaan op de vraag ‘welke aanpak heb je nodig om voedselveiligheid te garanderen’. De sprekers behandelen ieder hun eigen onderwerp van dit vraagstuk. Onderwerpen zoals het voorkomen van recalls, het behalen van rendement, luchtbehandeling en het automatiseren en traceren komen aan de orde. Het seminar wordt met een pitch van drie deelnemers afgesloten. Dit seminar vindt plaats op woensdagochtend 3 oktober 2018.

Experiencing Solutions (VR–project)
Ga in een VR-omgeving zelf aan de slag met oplossingen in een industrieel proces. De deelnemende bedrijven hebben in samenwerking met SPIE een VR-omgeving voor de bezoekers gecreëerd. Vooraf kunt u inzien welke verzameling oplossingen u in virtual reality wilt beleven. U meldt zich van tevoren aan, zodat u gegarandeerd bent van deze inspirerende en concrete beleving.

Proces Innovatie Prijs (PIP)
Exposanten van Industrial Processing beschrijven binnenkort innovaties op deze site. De (potentiële) bezoekers worden geïnformeerd over de actuele mogelijkheden met deze innovaties, waarbij zij een stem kunnen uitbrengen op de favoriete noviteit. Bedrijven die genomineerd worden voor de publieksprijs worden opgenomen in een Innovatie Tour. Bezoekers kunnen deze Innovatie Tour gratis volgen.

Machevo Hotspots
Op de Machevo Hotspots werken twaalf bedrijven samen om kennis en ervaring op het gebied van procesindustrie met bezoekers te delen. Hiermee is Machevo Hotspots hét middelpunt voor de procesindustrie waar u met uw vraagstukken terecht kunt.

Hartong Trofee
Op woensdag 3 oktober 2018 reikt de Machevo & Bulk Vereniging de Hartong Trofee uit aan het bedrijf met de beste standpresentatie op de beurs ‘Industrial Processing’. Een deskundige jury onderwerpt alle stands op de eerste beursdag aan een kritische beoordeling en reikt deze award uit om 16.00 uur op de beursvloer in hal 9 van de Jaarbeurs. Alle standhouders maken kans op deze felbegeerde trofee!

PUMP PLAZA
Dit paviljoen wordt gevormd door veertien deelnemers. Hier vindt u alles over pompen, pompsystemen, toepassingen en onderhoud.

Partners