Beursprojecten World of Laboratory

X-pedition Trending Topics in Food & Beverage
De X-pedition Trending Topics in Food & Beverage biedt op praktische wijze inzicht in actuele topics en innovatieve analysetechnieken rondom het thema voeding. Een tour langs zes deelnemende stands geeft u met behulp van interactieve demo’s meer informatie over onder meer NMR-analyzers, SPE, pathogeendetectie en NIR-spectroscopy.

X-pedition Trending Topics in Life Science
De X-pedition Trending Topics in Life Science biedt kennis en achtergronden over actuele topics en innovatieve technieken rondom celbiologie. Het gehele proces van uw persoonlijke veiligheid bij het werken met cellen, het kweken van cellen, sampleselectie tot analyse komt aan de orde. Een tour langs zes deelnemende stands geeft u met behulp van interactieve demo’s inzicht in de laatste technieken.

X-pedition Veiligheid op het lab
In deze X-pedition wordt een volledige overview geschetst voor veilig werken op een laboratorium. Daarbij worden onderwerpen als persoonsbescherming, juiste inrichting van het lab, cursussen, schone lucht en het waarborgen van (brand)gevaarlijke stoffen door middel van simulaties en demonstraties behandeld.

X-pedition Kalibratie en Kwaliteit
Tijdens de X-pedition Kalibratie & Kwaliteit krijgt u op praktische wijze inzicht in kalibratie en validatie ten behoeve van goede kwaliteit van het labonderzoek. Door langs de demonstraties en uitleg bij de deelnemende stands te gaan, ontvangt u meer informatie over standaarden, methodes van kalibreren, opleidingen, normen en kwaliteitseisen.

 

WOTS Partners