Projecten World of Motion & Drives

Connected Mechanical Drives
De deelnemende bedrijven van Connected Mechanical Drives bieden u een unieke beursbeleving aan. Naast een vakinhoudelijke introductie op de FEDA Lounge wordt er ook een innovatieve route aangeboden die de mogelijkheden voor Connecting Mechanical Drives zichtbaar en voelbaar maakt. Op verschillende momenten, verspreid over de beursweek, kunt u deelnemen aan de pitch en vervolgens de route volgen.

FEDA Lounge
Op de FEDA Lounge staan in totaal twintig bedrijven. Zij worden verdeeld in de segmenten hydrauliek, pneumatiek, robotica en elektrisch/mechanisch. Op de FEDA Lounge worden pitches gehouden op het gebied van Connected Mechanical Drives en Veilig Werken met Hydrauliek.

Veilig werken met Hydrauliek
Een groep FEDA-leden heeft de handen ineen geslagen om ‘Veilig werken met Hydrauliek’ aan de orde te stellen. Deze informatieve sessies zijn een belangrijk onderdeel op de FEDA Lounge.

Veilig werken met Hydrauliek
Gedurende de WoTS 2018 is het mogelijk om de Robotica presentatie bij te wonen op de FEDA Lounge in hal 10. Na de presentatie vindt er een rondleiding plaats langs de in het project deelnemende FEDA leden. U heeft ruim de gelegenheid om al uw vragen te stellen aan de bedrijven en studenten van Team Rembrandts!

WOTS Partners