Deelname aan World of Technology & Science is op verschillende manieren mogelijk.

Standbouw
Voor World of Technology & Science biedt de organisatie complete standbouwpakketten aan. U bespaart tijd en tegen lage kosten krijgt u toch een professionele uitstraling. De standaardstandbouw wordt door Arti’70 verzorgd en bestaat uit vloerhuur, standbouw, berging, spotjes, elektra, frieslijst, tapijttegels en een registratiesysteem. Deze stands zijn met verschillende opties aan te kleden.

Download hier de standaard standbouwspecificaties.

Standbouw ‘Basic’
De ‘Basic’ standbouw wordt geleverd in systeembouw en bevat ook een berging, spotjes, elektra, frieslijst en tapijttegels. Voor de aankleding van de stand wordt één optie met meubels aangeboden. De stand heeft door zijn eenvoud een professionele uitstraling. De standbouw wordt aangeboden in standaardformaten vanaf zestien vierkante meter.

Standbouw ‘Premium’
De Premium standbouw wordt geleverd in houtbouw. De ‘Premium’ stand onderscheidt zich door de full colour print (op doek), welke gemonteerd word op de achterwand van de stand. Door de combinatie van de houtbouwwanden en full colour print op de achterwand heeft deze standbouw een luxe uitstraling. De standbouw wordt aangeboden in standaardformaten vanaf zestien vierkante meter.

Standbouw Professional
Deze standbouw heeft diverse keuzemogelijkheden en bevat naast de bovengenoemde items ook een blikvangwand voor vermelding van firmanaam, twee keer een nis aan de voorzijde van de stand en kooflijsten tegen de achter- en zijwanden. De ‘Professional’ stand is uit te breiden met diverse mogelijkheden aan meubilair en een keukenblok. Door de combinatie van diverse variaties, mogelijkheden en de houtbouw, heeft deze standbouw een luxe uitstraling. De standbouw wordt aangeboden in standaardformaten vanaf zestien vierkante meter.

Vrije bouw
Als exposant kunt u kiezen om uw eigen stand te bouwen. Bij het bouwen van de eigen stand is het belangrijk om rekening te houden met het standbouwreglement. Lever ook op tijd uw standbouwtekening aan bij de organisatie.

Paviljoens
FHI, FEDA en Machevo & Bulk Vereniging bieden deelname aan verschillende themapaviljoens aan. Een collectief van stands heeft grote voordelen: gezamenlijke kracht in de bezoekerswerving, kostenbesparing in standbouw en catering en een professionele uitstraling. De verschillende paviljoens worden per wereld beschreven.

Vanuit de organisatie volgt binnenkort meer informatie over de themapaviljoens.

Partners