Toon WoTS werelden

Groep 1
Opleidingen: elektronica, technicus engineering, electrical Engineering, elektrotechnische systemen, middenkader Engineering, mechatronica, informatica, embedded controllers

 

The World of Electronics’ | It’s all about EMC!’ Bij DARE!! weten we alles van EMC (Elektro Magnetische Comptabiliteit)! Een natuurkundig fenomeen waar men in ‘The world of Electronics ‘ vroeg of laat allemaal mee te maken krijgt. Onder supervisie van een aantal deskundige EMC Engineers laten wij je aan de hand van een aantal proefopstellingen deze fascinerende fenomenen zelf ontdekken. Zo verschaf je in korte tijd inzicht in wat EMC is en hoe je evt. problemen m.b.t. de ontwikkeling van elektronica kunt voorkomen of oplossen. Zo kun jij ook bijdragen aan een storingsvrij en veilige ‘World of Electronics’!
Op de stand van Phoenix Contact kunnen de studenten kennis maken met PLCnext Technology. Er wordt nog gewerkt aan de exacte opdracht die zij moeten/kunnen vervullen.
Wat wij aan zullen bieden is een zeer gerichte informatie over de techniek achter een printplaat, de basis van de opbouw en de cruciale proces stappen daarin.
Bestuur een Fischer techniek model met model based software. Met het tool Dezyne bouw je modellen van besturingssoftware. Met een druk op de knop genereer je code die runt op een microcontroller waarmee we de hardware besturen. In Dezyne kun je automatisch typische ontwerp fouten opsporen en corrigeren. In deze sessie werken we gezamenlijk een klein voorbeeld uit, fixen enkele problemen en laten het resultaat zien op een werkend model van een productielijn gebouwd in Fischer-Techniek. Alvast een kijkje nemen? Klik hier.

Partners