Toon WoTS werelden

Groep 2
Opleidingen: elektrotechniek, industriële automatisering, werktuigbouwkunde, electrical engineering & design, engineering, technicus engineering, smart technology, informatica, embedded controllers, mechatronica

 

Snel en eenvoudig configureren? EPLAN Cogineer helpt je veder. Het 3D ontwerp van schakelkasten en schakelinstallaties? EPLAN Pro Panel is de oplossing. Jullie zijn de engineers en projectmanagers van morgen. En dus ook de toekomstige EPLAN gebruikers. Met jullie kennis, vernieuwing en verandering kunnen de engineeringprocessen van nú geautomatiseerd worden. Iets waar EPLAN om bekend staat.
Aan de “hand” van de HEIDENHAIN nanometer sprinter, die de handbewegingen van de studenten volgt, worden onderstaande vraagstukken besproken: Hoe meet je een nanometer?
Wat is de functie van een encoder? Hoe meet je positieruis?
Op de stand van Phoenix Contact kunnen de studenten kennis maken met PLCnext Technology. Er wordt nog gewerkt aan de exacte opdracht die zij moeten/kunnen vervullen.
Rittal toont op de WOTS een volledig nieuwe kasten serie. Leerlingen en studenten kunnen bij Rittal op de stand de montage voordelen ervaren. Denk hierbij aan de eenvoudige montage van de sokkel, het nieuwe hang en sluitwerk en het handig de montageplaat.
SMC is wereldwijd de grootste leverancier van pneumatische componenten en specialist in industriële automatisering. Mechatronica, robotica, moderne besturingstechniek en natuurlijk het werken met elektrische actuatoren, het hoort allemaal bij SMC. Met 18.000 collega’s over de hele wereld en verkoopkantoren in meer dan 80 landen is SMC altijd in de buurt. We vinden het leuk om studenten te ontvangen op onze stand tijdens de WoTS en besteden daarbij extra aandacht aan industrie 4.0. Kijk voor meer informatie over SMC op www.smcpneumatics.nl.

 

Heb jij het inzicht om productie of magazijn van het nodige materiaal te voorzien? Bewijs het in de WERMA videogame ‘Stock-O-Ban’! Het spel “Stock-O-Ban” is gecreëerd naar aanleiding van WERMA’s meest recente product “StockSAVER”. StockSAVER vertegenwoordigt de nieuwste generatie Kanban-systemen voor productielogistiek. Eenvoudig aan te passen aan FIFO-flowracks, lost StockSAVER veel van de traditionele Kanban-problemen op! Het originele spel ‘Sokoban’ (magazijnwerker in het Japans) of de latere Nintendo ‘Boxxle’ waren traditionele videogames waarbij de speler dozen door een doolhof moest verplaatsen. In lijn met ons product “StockSAVER” moet je in het spel dozen op de juiste plaats krijgen. We goten het spel in de typische lay-out van toen om de spelers te herinneren aan videogames uit de jaren 80 en 90. Dus in plaats van de originele titel ‘Sokoban’ hebben we het ‘Stock-O-Ban’ genoemd. Nieuwsgierig? Neem hier een kijkje!

Partners