Toon WoTS werelden

Groep 3
Opleidingen: elektrotechniek, industriële automatisering

 

Het handmatig instellen van een PID regeling en instellen van stoplichten op kruispunt om het verkeer vloeiend geregeld te krijgen.
Snel en eenvoudig configureren? EPLAN Cogineer helpt je veder. Het 3D ontwerp van schakelkasten en schakelinstallaties? EPLAN Pro Panel is de oplossing. Jullie zijn de engineers en projectmanagers van morgen. En dus ook de toekomstige EPLAN gebruikers. Met jullie kennis, vernieuwing en verandering kunnen de engineeringprocessen van nú geautomatiseerd worden. Iets waar EPLAN om bekend staat.
De groothandel zit vol met verrassende technologieën. Je verwacht het niet maar de groothandel is veel meer dan allen distributie. Wij helpen onze klanten met hoogstaande state of the art technologieën. Kom kijken hoe veelzijdig technisch het werk bij itsme is.
Rittal toont op de WOTS een volledig nieuwe kasten serie. Leerlingen en studenten kunnen bij Rittal op de stand de montage voordelen ervaren. Denk hierbij aan de eenvoudige montage van de sokkel, het nieuwe hang en sluitwerk en het handig de montageplaat.
 

Het in bedrijf nemen van een regelen met een tablet.

Partners