Toon WoTS werelden

Heeft u als exposant van World of Technology & Science 2018 een nieuw product of technologie die u onder de aandacht wilt brengen bij (potentiële) bezoekers en vakpers?
Meld uw noviteit(en) dan nu aan voor de TechAward 2018 trofee in één van de 3 categorieën: World of Laboratory, World of Electronics of World of Automation en World of Motion & Drives samen!

De TechAward is het ideale platform om uw noviteit te tonen aan een breed publiek en veel promotie te genereren. Alle inzendingen worden medio april geplaatst op de beurssite met productnaam, productomschrijving, promotiemateriaal en naam van de exposant. Vervolgens kunnen bezoekers van de site stemmen op hun favoriete noviteiten.

Nieuw ten opzichte van eerdere edities is dat de professionele vakjury een prominentere rol heeft in de besluitvorming. De jury kiest zowel de 4 genomineerde noviteiten per categorie (rekening houdend met stemvoorkeuren bezoekers), als de winnaar per categorie. De 12 genomineerde noviteiten worden tentoongesteld in de TechAward galerijen op de beursvloer en de winnaars worden bekend gemaakt op de exposantenborrel op de beurs.

Download hier het inschrijffformulier.

Heeft u vragen of wilt u deelnemen aan de TechAward 2018? Neem dan contact op met Mariska Barrote Mondria.

Partners