Toon WoTS werelden

Logo Proximo WoTSBezoekers van de World of Electronics kunnen van 2 tot en met 5 oktober 2018 de nieuwe gadget van de elektronicaketen verzamelen: de Proximo.

De Proximo is een nabijheidssensor die samenwerkt met een gekoppelde mobiele telefoon, waardoor een signaal wordt afgegeven van de nabijheid. De Proximo zal door middel van een BLE (Bluetooth Low Energy) 5.0 chip van Nordic (nRF52832-QFAA) de nabijheid van een mobiele telefoon detecteren en hierop zal een alarm in de vorm van een geluid of licht afgegeven worden. Ook kan via de meegeleverde connector een externe schakeling aangestuurd worden.

Ideetron is ook bezig met aanvullende functies, zoals een alarmsysteem voor thuis en een spelletje. Deze beschrijvingen worden later aangevuld.

U kunt als bezoeker dit gadget in vier stappen verzamelen op de beursvloer:Proximo WOTS
1. Elektronica (PCB)
2. Externe I/O connector
3. Batterijen
4. Firmware
5. Behuizing

De Proximo is ontwikkeld door Ideetron.
De elektronicaproductie wordt uitgevoerd door Electro-Watt.

De BLE chip van Nordic wordt gebruikt in de Proximo.
De app voor uw smartphone wordt gemaakt door een projectteam van de HAN.

In het totaal zorgen ruim twintig bedrijven uit de elektronica keten voor de ontwikkeling, de productie en de volledige realisatie van de Proximo. Op de volgende pagina’s staan de betrokken bedrijven m.b.t de ontwikkeling en productie, de sponsoring van de componenten en de overige rollen beschreven.

Partners