Toon WoTS werelden

De do’s en don’ts van veilig werken op het lab! In deze X-pedition wordt een volledige overview geschetst voor veilig werken op een laboratorium. Waarbij onderwerpen als; persoonsbescherming, juiste inrichting van het lab, cursussen, schone lucht en het waarborgen van (brand)gevaarlijke stoffen door middel van simulaties en demonstraties worden behandeld. Daarnaast wordt uw kennis getest, want bij elke stand wordt een vraag over veilig werken in het lab gesteld. Dit levert u uiteindelijk een certificaat en leuke gadget op.

Wilt u zich aanmelden voor deze X-pedition? Meldt u zich dan hier aan.

Etikettering van gevaarlijke stoffen
Veiligheid Avans+ WoTSProducenten zijn verplicht om gevaarlijke stoffen te etiketteren conform een internationaal uniform systeem Global Harmonised System (GHS). Kent u de wijzingen in de etikettering. Weet u hoe u uw werkoplossingen en afvalstromen moet etiketteren? Op de stand Avans+ testen wij op ludieke wijze uw kennis hierover.

 

Veilig werken met vloeibare stikstof
Cryo WoTS Veiligheid
Om uw medewerkers goed en veilig te laten werken met (vloeibare) gassen en de bijbehorende apparatuur heeft Cryo Solutions een breed assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals cryogene handschoenen, schorten, gelaatsschermen en O2 detecties. Tevens biedt Cryo Solutions technische trainingen en veiligheidscursussen aan, die plaats kunnen vinden in onze trainingsfaciliteit of bij u op locatie.

 

Veiligheid met een visie
Dupa denkt altijd een stap vooruit. De nieuwste innovaties op het gebied van het opslaan van en werken met chemicaliën. Zo kwamen we vroegtijdig met een oplossing voor het verzamelen van gevaarlijk afval. Waren we voorloper met een speciale kast voor Lithium-ion batterijen. Bent u benieuwd naar het duurzaam alternatief voor een zuurkast? Kom naar onze stand en laat u verrassen! Nieuwsgierig naar de volgende stap binnen uw laboratorium? We zien u graag verschijnen op de WoTS 2018.

 

Optimaal ontwerp van uw laboratorium
Kotterman WoTS Veiligheid
In het oerwoud van wet- en regelgeving is een ervaren en betrouwbare partner met parate kennis vandaag de dag onmisbaar. Met kennis van de diverse disciplines binnen het laboratorium en altijd twee stappen vooruit is Köttermann uw eerste aanspreekpunt. Kom kijken hoe de toekomst eruit kan zien en laat u verrassen.

 

Partners